Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان فیلم «منطقه پرواز ممنوع» گفت: جشنواره امسال کمی ضعیف‌تر برگزار شد و در دوره‌های گذشته از نظر سازماندهی و رسانه‌ای قوی‌تر بود. ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۲ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

حامد داسارگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، درباره ارزیابی خود از سی‌و‌دومین دوره جشنواره فیلم کودک و نوجوان اظهار داشت: نسب به 2 دوره گذشته که در جشنواره حضور داشتم، جشنواره امسال کمی ضعیف‌تر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در آن دوره تنها با یک فیلم کوتاه شرکت کرده بودم، اما جشنواره 2 دوره گذشته کمی قدرتمدتر برگزار شد.

وی افزود: البته جشنواره در گذشته در 2 سالن برگزار می‌شد و امسال 4 سالن میزبان این رویداد بود، ولی به نظر من جشنواره در گذشته از نظر سازماندهی و رسانه‌ای قوی‌تر برگزار می‌شد.

کارگردان فیلم «منطقه پرواز ممنوع» با بیان اینکه ضعف جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان این است که در کشور کمتر دیده و کمتر به آن توجه می‌شود، ادامه داد: به نظر من این موضوع به برگزارکنندگان برمی‌گردد و اگر آنها بخواهند اتفاقات بهتری می‌افتد.

وی گفت: جشنواره امسال برای ما خوب بود چون 6 سانس داشتیم و تا شب گذشته 8 سانس فوق‌العاده هم به فیلم ما اختصاص یافت، در حالی که سایر فیلم‌ها حداکثر یک سانس فوق‌العاده داشتند و چه چیزی بهتر از اینکه یک فیلم تقاضای بیشتری برای تماشا داشته باشد. حضور در جشنواره اصفهان محک خوبی برای فیلم من تا پیش از اکران عمومی بود که خیلی هم نزدیک است.

داسارگر درباره سایر فیلم‌های جشنواره امسال تصریح کرد: تنها یک فیلم را دیدم که اصلاً نپسندیدم. فیلم 23 نفر را هم قبلاً دیده بودم که آن را دوست داشتم.

وی علت عدم توجه به جشنواره فیلم کودک اصفهان در کشور را به نوع تعامل برگزارکنندگان با رسانه‌ها مربوط دانست و اضافه کرد: شنیده‌ام که جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان در دنیا دارای گرید B است، البته نمی‌خواهم به این تقسیم‌بندی‌های بین‌المللی اعتبار بدهم اما اگر قرار است سینمای کودک و نوجوان دوباره جان بگیرد و جریان‌ساز باشد، جشنواره اصفهان باید نقطه آغاز اکران‌های موفق باشد که عده‌ای انگیزه پیدا کنند که اگر فیلم خوبی در جشنواره شرکت دهند از نظر اقتصادی به سود آنها تمام می‌شود که هیچ‌کدام از این شرایط وجود ندارد و این موضوع در جشنواره اصفهان حداقلی است.

کارگردان فیلم «منطقه پرواز ممنوع» بیان کرد: جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان جایی نیست که به فیلم‌ساز برای ساخت فیلم خوب انگیزه بدهد، در حالی که در جشنواره فیلم فجر این اتفاق می‌افتد. اگر قرار است سینمای کودک و نوجوان را جدی بگیریم و این فیلم‌ها جای ثابت در گیشه سینمای ایران داشته باشد، سیاست‌گذاری و مدیریت فرهنگی نقطه آغاز آن است که نمود آن جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان است.

وی در پاسخ به اینکه چرا توجه به سینمای دفاع مقدس کمرنگ شده است، گفت: واقعاً دلیل آن را نمی‌دانم. آبشخورهای سینمای ما مشخص است و انگار یک زمین بازی درست کرده‌ایم. از حدود 12 سال پیش پیگیر سینما هستم. فیلم‌های سینمای جوان درباره چه موضوعاتی ساخته می‌شود و به چه فیلم‌هایی جایزه می‌دهند و آنها را تشویق می‌کنند؟ خروجی این نوع مدیریت چه مدیریت خرد که توسط هنرمندان و چه مدیریت کلان که توسط مسئولان فرهنگی انجام‌ می‌شود، این است که فیلم‌سازان برای اینکه دیده شوند به مسیر دیگری کشیده می‌شوند که مخاطب محدودی دارد و طبق آمار تنها 2 میلیون نفر در کشور به سینما می‌روند. عده‌ای باید راه را باز کنند و جنس دیگری از مخاطب را به سینما بکشانند و درصد قابل‌توجهی از مخاطب جدی و فعال سینما مشتری این نوع فیلم‌ها خواهند شد.

جشنواره فیلم کودک و نوجوان| درخواست بازیگران «منطقه پرواز ممنوع» برای توجه به سینمای دفاع مقدس«منطقه پرواز ممنوع» در مشهد به سانس فوق‌العاده رسیدجشنواره فیلم‌ کودک و نوجوان| «منطقه پرواز ممنوع» پر مخاطب‌ترین فیلم روز چهارم شد

داسارگر ادامه داد: وقتی یک فیلم برای بیننده حال خوب، امید و نشاط به ارمغان بیاورد چرا موردپسند واقع نشود؟ باید در این زمینه پایداری و استقامت داشته باشیم و با ساخت چند فیلم خوب این روند اصلاح می‌شود و تبدیل به یک جریان جدید خواهد شد.

وی در پاسخ به اینکه آیا سخت‌گیری‌ها برای پذیرش فیلم‌ها در بخش مسابقه به رشد سینمای کودک کمک می‌کند یا خیر، تصریح کرد: اگر این سخت‌گیری درباره محتوای فیلم‌ها باشد درست است و فکر می‌کنم جلوی تعدادی از فیلم‌ها را گرفتند که اگر این کار را به درستی انجام داده باشند از آنها تشکر می‌کنم. البته داشتند جلوی فیلم ما را هم می‌گرفتند که خوشبختانه رد شدیم.

کارگردان فیلم «منطقه پرواز ممنوع» درباره اینکه برای ورود به سینمای کودک در جهان چه باید کرد، گفت: در این فیلم زیاد به این موضوع فکر نمی‌کردم، اما در چند سفر به خارج از کشور این تقاضا را دیدم؛ اینکه به‌خصوص 6-7 کشور اطراف ایران چقدر دوست دارند ما فیلم‌هایی بسازیم که آنها هم بتوانند به‌راحتی آنها را تماشا کنند. در کارهای بعدی قطعاً به این امر بیشتر توجه می‌کنم و در حال انجام اقداماتی در این زمینه و پخش بین‌المللی فیلم هستیم و امیدوارم بتوانیم اتفاقات خوبی رقم بزنیم.

انتهای پیام/ ت

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم

محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم‌های دینی شامل همه فیلم‌ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، گفت: «اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلاً یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد، اما هیچ یک از این فیلم‌ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریباً اکثر آثار اینگونه‌اند.»

به گزارش مهر، این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد، اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلاً یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد، اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه‌های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست، ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلاً در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمساز‌ها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت‌های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جا‌های مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در اینجا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت‌های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی‌ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید»، اما فعلاً زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

دیگر خبرها

  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان