Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارسایی فر بیان کرد: رویکرد این فیلم یک رویکرد امیدوارانه است و نگاهی که سینمای ما در حال حاضر به آن نیاز دارد، امیددهی و روشن بینی به آینده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از  بوشهر، امید پارسایی فر، رئیس حوزه هنری استان بوشهر در نشست اکران اختصاصی فیلم سینمایی منطقه پرواز ممنوع با اشاره به نیاز سینمای ایران به قهرمان اظهار داشت: قهرمان عنصری است که متأسفانه در سینمای ملی شاهد آن نیستیم اما در این فیلم شاهد تلاش برای خلق عنصر قهرمان هستیم و شخصیت مصطفی و نوجوانان فیلم نقش قهرمان را داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ضمن تقدیر و تشکر از نماینده ولی فقیه در استان به دلیل همراهی با هنرمندان سینماگر استان این حضور را بسیار ارزشمند دانست و افزود: در آستانه گام دوم انقلاب اسلامی، این فیلم شروع خوبی برای پرداختن به موضوعات استراتژیک و مهم مربوط به انقلاب اسلامی از جمله نسل آینده، محیط زیست، مدافعین حرم، دستاورد های فناوری، امنیت ملی و سبک زندگی ایرانی اسلامی می باشد.

 

رئیس حوزه هنری استان بوشهر با بیان اینکه منطقه پرواز ممنوع، فیلم ارزشمندی در سینمای انقلاب اسلامی است عنوان کرد: رویکرد این فیلم یک رویکرد امیدوارانه است و نگاهی که سینمای ما در حال حاضر به آن نیاز دارد، امیددهی و روشن بینی به آینده است.

 

پارسایی فر با اشاره به اینکه در دنیا پر فروش ترین آثار به رده سنی نوجوانان اختصاص دارد بیان کرد: در ادبیات نوجوانان نیز رمان های معروفی چون هری پاتر، با آن شدت تأثیر گذاری و برنامه ریزی در صنایع فرهنگی غرب، خاص نوجوان است.

 

وی افزود: رویکرد سینمای جهان به حوزه قهرمانان تخیلی یا فضایی به منظور الگو سازی برای نوجوانان با بودجه سنگین مؤید این امر است.

 

پارسایی فر ادامه داد: هر چند فیلمنامه و فیلم منطقه پرواز ممنوع، دارای اشکالاتی می باشد ولی با توجه به بضاعت اندک مالی و تجارب گروه تولید کننده این فیلم، این کیفیت در برابر مفاهیم والا قابل توجه و چشمگیر قابل اغماض است و باید از ایشان و گروه سازنده و عوامل تقدیر جدی کرد.

 

پارسایی‌فر در جمع سینماگران افزود: فیلم ماجرای نیم روز ۲ یا رد خون نیز می تواند از گزینه های پیشنهادی برای ادامه برگزاری این چنین نشست ها با حضور نماینده ولی فقیه در استان و سینماگران استان باشد.

 

گفتنی است فیلم منطقه پرواز ممنوع روایت‌گر داستان سه نوجوان است که در حین آماده شدن برای مسابقه ساخت پهباد، وارد مسائل و درگیری های مختلفی می شوند.

 

هادی حجازی‌فر، محمد فیلی، متین پاک‌زاد، متین کرمانی، علیرضا اکبری، علی ذکریایی، زین العابدین تقی پور و بهار نوحیان از جمله بازیگران فیلم سینمایی منطقه پرواز ممنوع هستند.

 

این فیلم به کارگردانی امیر داساگر و تهیه کنندگی حامد بامروت نژاد، پر مخاطب ترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان اصفهان بوده و جایزه بهترین بازیگر این جشنواره را نیز از آن خود کرده است.

 

لازم به ذکر است اکران اختصاصی فیلم سینمایی منطقه پرواز ممنوع به همت حوزه هنری استان بوشهر و نمایندگی سازمان هنری رسانه ای اوج، با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، مدیران استانی و جمعی از سینماگران استان همچون سید حسین صافی، مسعود نجف پور، حسین روشن کار، سید رضا صافی، اعظم جامه بزرگ در ساختمان هنر آدینه شهر بوشهر برگزار شد.

 

پایان پیام/647

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد مساجد مسجد کنفرانس وحدت اسلامی اصفهان کانون های مساجد فیلم منطقه پرواز ممنوع استان بوشهر خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۷۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، فیلم‌های سینمایی با محوریت کار و کارگر که در طبقه‌بندی ژانر اجتماعی قرار می‌گیرد، همواره با اقبال مخاطب مواجه بوده‌ است، فیلم‌هایی که افزون‌بر تصویر کردن دغدغه و روزگار پر محنت این قشر تلاش‌گر، در دل قاب‌های سخنگوی خود روایتگر آسیب‌های اجتماعی نیز بوده‌اند.

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»،جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به‌ واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آن‌ها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به ‌واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند. که در این زمینه گامهای خوبی نیز برداشته است.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229134 برچسب‌ها کارگران اخبار سینما

دیگر خبرها

  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • بیداری آزادی‌خواهان جهان نشات گرفته از انقلاب اسلامی است
  • شهادت‌طلبی از شاخصه‌های نیروهای نظامی ایران است
  • سپاه، صلح طلب اما جنگ بلد، مقتدر ولی مظلوم
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است