Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جشنواره عمار در استان لرستان با بیان اینکه فیلم‌های جشنواره عمار در مناطق محروم لرستان اکران شد گفت: مردم از فیلم «منطقه پرواز ممنوع» استقبال خوبی داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک، پروین حافظی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جشنواره مردمی فیلم عمار یک جشنواره سینمایی ایرانی است که دی ماه هر سال در ایران برگزار می شود اظهار داشت: اولین دوره این جشنواره در سال ۸۹ و در سالگرد تظاهرات ۹ دی سال ۱۳۸۸ برگزار شد و حدود ۲۰ اثر همزمان در ۳۰ نقطه از ایران اکران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به هدف از برگزاری جشنواره فیلم اعمار افزود: هدف از برگزاری جشنواره مردمی عمار گفتمان و سبک زندگی اسلامی است که باید در قالب فیلم های سینمایی و رسانه ملی انجام می گرفت که متاسفانه رسانه ملی ما به این موضوع پرداخته و بیشتر روحیه ناامیدی و سبک های غربی را رواج می داد و از رسالت اصلی خود فاصله گرفت در همین راستا جشنواره عمار با دیدگاه گفتمان و سبک زندگی اسلامی با فیلمساز های مردمی کار خود را آغاز کرده است.

 دبیر جشنواره فیلم عمار در استان لرستان عنوان کرد: اکران کننده های جشنواره فیلم عمار مردمی بودند حتی در دوره افتاده ترین روستاهای کشور بر همین اساس در استان لرستان در سالهای گذشته افرادی آتش به اختیار را به صورت انقلابی در مساجد مدارس و محیط‌های مذهبی تکرار می کردند ولی امسال جشنواره عمار را با فیلم منطقه پرواز ممنوع آغاز کردیم.

 وی بیان کرد: متاسفانه در سینمای ایران فیلمی که نوجوانان بتوانند از آن الگو بگیرند وجود ندارد و قهرمان بچه‌های ما مرد عنکبوتی، فیلم های تخیلی انیمیشن و غیره بود که بر همین اساس به منطقه پرواز ممنوع توانست با بازیگران‌نوجوان مخاطبان نوجوان را جذب کند.

 حافظی گفت: پس از اینکه برای اولین بار فیلم منطقه پرواز ممنوع را در مشهد دیدم احساس کردم دیدن این فیلم برای بچه های استان لرستان و والدین آنها نیز ضروری است در همین راستا با بچه های انقلابی در سراسر استان لرستان ارتباط برقرار کردیم و به خصوص در نقاطی از استان که فاقد سینما بودند و خدا را شاکریم در سراسر استان اکران کنندگان مردمی پای کار آمدن و بیش از سه هزار و ۱۰۰ نفر در مناطق فاقد سینما فیلم منطقه پرواز ممنوع را دیدند.

 وی تصریح کرد: افراد بسیاری بودند که می گفتند در استان لرستان و به خصوص برخی شهرستان‌ها امکان دارد مردم بلیط بخرند و فیلم پرواز ممنوع را ببینند این در حالی بود که در اولین سال این فیلم در شهر معمولا ۴۰۰ نفر برای دیدن فیلم قبلی تهیه کردند.

 دبیر جشنواره فیلم عمار در استان لرستان خاطرنشان کرد: در اوایل کار بچه‌های انقلابی استرس داشتند که مردم با توجه به شرایط اقتصادی استقبال نکنند ولی الحمدلله خط شکنی انجام گرفت همین هم سبب شد که نیروهای مردمی و انقلابی برای اکران فیلم این ۲۳ نفر در شهرستانها داوطلب شوند.

 وی اظهار داشت: خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی که از فیلم های منطقه پرواز ممنوع این ۲۳ نفر در و بنیامین در استان لرستان شد بسیاری از مدیران مدارس حاشیه شهر خرم آباد درخواست اکران این فیلم‌ها را برای دانش‌آموزان در دهه فجر باشد که بیش از هزار دانش‌آموز در اکران این فیلم شرکت کردند.

 حافظی با اشاره به اکران فیلم منطقه پرواز ممنوع این ۲۳ نفر و بنیامین افزود: قصد داشتیم سینمای مردمی به وجود بیاوریم سینمایی که تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان مردم هستند که خوشبختانه تجربه بسیار خوبی حاصل شد.

 دبیر جشنواره فیلم عمار در استان لرستان عنوان کرد: در استان لرستان توانستیم برای اکران سفید و منطقه پرواز ممنوع این ۲۳ نفر و بنیامین به وسیله سینما سیار در مناطق حاشیه‌ای و محروم استان لرستان اکران کنیم که از آذرماه امسال تاکنون بالغ بر هفت هزار نفر به وسیله سینما بسیار موفق به دیدن این سفید شده اند این در حالی است که به دلیل امتحانات ترم دانش آموزان وقتی طولانی بین الکترونها طی این مدت وجود داشته است.

 وی با بیان اینکه اکران فیلم های جشنواره عمار از طریق هیچ عنوان از طرف هیچ ارگانی حمایت مالی نشده است بیان کرد: در اکران فیلم های جشنواره عمار در استان لرستان از نظر مالی از طرف هیچ ارگانی حمایت نشد و کار کاملا مردمی بوده و تنها و تنها استانی بودیم که یک دستگاه سینمای سیار از جشنواره عمار تهران امانت گرفتیم برای شهرستان هایی که سینما نداشتند.

 حافظی گفت: جهت اکران فیلم های امسال جشنواره عمار ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات و کانون مساجد در شهرستان  سالن به صورت رایگان در اختیار جشنواره قرار می‌دادند و همکاری های بسیار خوبی با برگزارکنندگان جشنواره داشتند.

وی  تصریح کرد: آموزش و پرورش با موفقت مجوز اکران برای دانش آموزان به برگزاری جشنواره بسیار کمک کردند و همچنین مسئول عقیدتی سیاسی لشکر ۸۴ ارتش  این فیلم ها را به صورت خودجوش برای ساکنین منازل مسکونی پادگان بدرآباد خرم آباد اکران کردند که جای تقدیر و تشکر دارد.

دبیر جشنواره عمار در استان لرستان خاطرنشان کرد: قرارگاه فرهنگی صاحب الامر در استان لرستان و دبیر این قرارگاه در استان در برگزاری جشنواره و در معرفی های اولیه این جشنواره همواره حامی ما بودند چراکه ما جشنواره ای را در استان آغاز کردیم که کسی ما را نمی شناخت، میثم کشکولی مسئول قرارگاه فرهنگی صاحب الامر (عج) لرستان با معرفی و رایزنی با ادارات جهت اکران این فیلم ها پشتیبان و حامی ما بودند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فیلم های جشنواره عمار فیلم منطقه پرواز ممنوع برگزاری جشنواره اکران این فیلم پرواز ممنوع استان لرستان اکران فیلم لرستان اکران دانش آموزان فیلم ها بسیار خوبی اکران شد ما بودند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • جشنواره پرواز بادبادک ها در ایوانکی
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی